Schildercursus

Schildercursussen ateliers 68.

Anjo van Oosterhout, bevoegd docente en kunstenaar, Atelier-galerie 68, Abdis van Thornstraat 68a te Oosterhout. 

In de concrete ervaring ligt het beginpunt voor verandering.

 Schilderen brengt je weer in balans en zorgt dat je de dagelijkse taken beter aankunt. schilderen doe je alleen voor jezelf, het geeft plezier, is niet moeilijk en je hoeft er niet bij na te denken.

Je begint  met diverse technieken, kleuren mengen, opbouw van een schilderij, compositie, abstract schilderen, alles komt aan bod. Tevens krijg je veel informatie over de kunstgeschiedenis, kunstschilders en hun technieken.

De schildercursus is ook geschikt voor gevorderden. Schilderen met acryl op je eigen manier, vind je eigen  stijl en ontwikkeling. Inspiratie, wat is het, hoe kom je er toe.

De manier van lesgeven is individueel, je kunt dus altijd instromen, beginners en gevorderden zitten bij elkaar in een kleine groep.

Je wordt begeleid op je eigen niveau, je bent vrij om te maken wat jij wilt, maar je kunt bij weinig ervaring ook met een basis begeleiding/opdracht beginnen. Het atelier is ruim en licht,  laat je inspireren door de schilderijen, kunstboeken en lesmateriaal.

Je werkt tijdens de lessen met je eigen materiaal, heb je nog nooit geschilderd, dan krijg je ook advies in het aanschaffen van basis- materialen om te  schilderen en diverse technieken toe te passen.

Lessen zijn op maandagavond van half 8 tot half 10. Op dinsdag-woensdag-en donderdag0chtend van half 10 tot half 12.

De kosten zijn 235,- euro voor vijftien lessen.

Aanmelden via info@anjovanoosterhout.nl of 0639683475.  betaling voor aanvang van de lessen: NL17INGB0006382508.