okt
19

landelijk atelierweekend 17 en 18 november.

Open atelierweekend actie 100×100.

jul
19

aanvang schilderlessen

Maandag 17 september beginnen de schilder-cursussen weer. Op maandagavond,dinsdagmorgen, woensdagmorgen en donderdagmorgen is nog een enkele plaats vrij. Je hoeft geen ervaring te hebben, er wordt gewerkt met acrylverf en er komen diverse technieken aan bod. Je bent vrij in de keuze van je onderwerp en ook in de manier van schilderen, heb je echter weinig of geen ervaring dan kun je door middel van eenvoudige oefeningen een start maken. Het plezier in het schilderen, het ontdekken van diverse mogelijkheden van het materiaal staat bij de lessen centraal. Ieder werkt op zijn eigen niveau en we zijn niet prestatie-gericht bezig. Je wordt hierbij begeleid en aangemoedigd op professionele wijze. Het atelier is groot en gezellig met veel inspirerende schilderijen en boeken , ook diverse materialen om uit te proberen. Het cursusblok duurt 15 weken en kost 235 euro voor 15 lessen, dit is exclusief materiaal. Heb je zin om in een ontspannen sfeer creatief bezig te zijn,onder professionele begeleiding, , meld je dan aan op 0639683475.

dec
9

workshop abstract expressionisme.

workshop abstract expressionisme 2014. 008

werken met structuur, gelmedium, collage en prints.

sep
29

workshop portret.

Arnold en de mannen.

Arnold en de mannen.

aug
19

inspiratie.

Inspiratie betekent je eigen weg gaan, liefdevol en open.

Ga op zoek naar wat jou enthousiast maakt, waar je blij van wordt, geef jezelf de ruimte om te experimenteren, om zo ver mogelijk te komen, zoek vooral niet te veel naar resultaten, die ontstaan vanzelf, door het bezig zijn en het doen en ontdekken .

Ik kan je helpen bij het vinden van je eigen inspiratie bij het schilderen, je ontdekt wat je mogelijkheden zijn, je gaat verder op je eigen manier en hopelijk word je dan net zo enthousiast over het schilderen als ik!

Volgende cursus: vanaf 17 september, 15 lessen tot half januari, er zijn nog enkele plaatsen. Kosten 235  euro.

info: 06 39683475.