Workshops

korte cursussen en workshops voor iedereen, geen ervaring nodig.

workshop structuurtechnieken met acryl: twee dagdelen van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Deze workshop bestaat uit twee dagdelen en er is geen ervaring nodig, je leert diverse technieken die je met acrylverf kunt toepassen, structuur, collage en het werken met kleur en een goede compositie.  Kosten 75 euro inclusief alle materialen.Gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen: 06 39683475.

Wil je een leuke workshop doen samen met je vrienden of vriendinnen dan zijn er diverse mogelijkheden. Samen een schilderij maken voor op de werkplek, ieder een eigen schilderij,abstract, kleurrijk of met veel structuur. Portretten tekenen/schilderen of een leporello-boekje maken.Heb je een ander idee dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Korte cursussen  schilderen met acryl en structuren .

workshop leporello kunstboekjes maken.

In twee middagen maak je een leporello, dit is een boekje in harmonicavorm, de basis om allerlei soorten boekjes te kunnen maken.

Deel I   We beginnen met enkele technieken om een leporello te maken ,aan de hand van diverse voorbeelden krijg je een idee voor je eigen leporello, hier wordt in het eerste deel aan gewerkt.

Deel II De leporello wordt verder uitgewerkt , er wordt gewerkt met diverse technieken, schilderen,tekenen, werken met structuur, gessoprint enz.

Kosten: 75,00 euro voor twee middagen inclusief alle materialen. aanmelden:06 39683475.